Trött x5

Om jag var trött igår så är det inget emot vad jag var idag. Vaknar upp helt iskall och hoppar i min blå tygjacka och fryser ändå. Och då har jag ändå en fleece under. Traskar iväg till jobbet i båda tröjorna med luvan på. Jag är så trött att jag funderar på om det går att sova under tiden jag går. Så vart annat steg blundade jag.
 
När jag kom fram fick jag gaska upp mig lite och fixa frukosten. Sen vid 8 när barnen äter och jag äter höll jag på och somna i den sköna kontorsstolen. Sen höll de på så hela dan. Fast dagen i sig har varit väldigt skön. Var pytt i panna så den maten kommer ju färdig från köket, så jag behövde bara fixa lite rödbetor och sallad. Dessutom kom matvagnen redan vid halv 11 så jag kunde lägga upp maten i lugn och ro. I vanliga fall kommer den typ 20 över 11 och maten ska va klar halv 12. Det är rätt stressigt att hinna lägg upp allt i tid. Sen är det ju mycket dieter på det är stället som åxå ska bli upplackt.
 
Imorn är det lite slitigare med mannagrynsgröt, fy fan vad jag hatar denna gröt. Det klumpar sig alltid! Men nu använder jag iaf kokeriet till allt och tycker det är väääldigt smidigt=) Sen maten imorn blir pasta och köttfärssås mums.
Imorn ska även jag och gubbsen mysa lite då jag ska bort i hela helgen och hänga med mina systrar. Så blir lite tacos och nått gottigt.
 
Efter jobbet idag kunde jag bara tänka på att få lägga mig i sängen och vila. I vanliga fall kanske jag sover en halvtimma och sen kanske ser en film medans mobilen laddar då jag oftast brukar träna sen och har på podcast hela dagen på jobbet. Men idag slocknade jag och sov till 4 när gubbsen kommer hem. Så jag känner att jag har något i kroppen som gör mig väldigt trött men som inte vill bryta ut. Bara det inte blir i helgen när vi ska ha kul.
 
Men idag har jag faktiskt tränat lite. Vi körde Paolo Roberto igen. så gött att jobba igenom kroppen.