Torsdag

Idag känner jag mig äntligen piggare och nu är det värsta gjort och morgondagen borde bli skön.
Var så lyckat idag att till och med hellvetes gröten blev kanon. Fick fixa allt och sen spendera dom sista minuterna till att tokröra i gröten för att sedan i sista minuten koka upp havremjölken och fixa den mjölkfria gröten. Ja det är mycket saker att hålla reda på=)
 
Imorn blir det som sagt lugnt och skönt då det är mackor och fil till frukost, till lunch kallt kött och potatisgratäng från stora köket. Salladen är förberedd då det blir det som inte gått åt i veckan. Det krångligaste blir väl att ringa och beställa grönt inför nästa vecka. Vill inte att hon ordinarie ska tycka att jag missat att beställa allt.
Det här med att prata i telefon är inte det bästa jag vet, har under åren utvecklat typ telefonfobi och gillar knappt att prata med min egen pojkvän i telefon , lite skumt då jag förr älskade att prata i telefon, iaf med folk jag känner. Men nu urk undviker jag att ringa så länge det går och ÄLSKAR mailen när det gäller företag och sånt. Men i jobbet där är det en annan 5a, där får man gå in i en roll och det känns inte alls så farligt.
 
Ikväll har vi myst och haft fredgasmys, lite konstigt när vi båda ska jobba i morgon. Men det är den helgen vi har tillsammans. Ätit tacos och godis. Heheh skickade ner Gubbsen att köpa lösgodis. Han kan verkligen inte köpa LITE godis utan kommer alltid hem med stora påsen. Idag vägde det 1,4 kg. Ehh godisråtta! Jag är expert på att handla billigt med ändå mycket godis så jag fattar inte vad han sysslar med.
 
Hmm har även beställt ett simborgarmärke, hehe vad gör man inte för denna tävling. En resa för 10tusen eller en Ipad air ligger i sikte;)