Lediga veckan

Åh Gud kan man ha en bättre ledig vecka än den jag hade förra veckan? Nja inte i Sverige iallafall . På måndagen åkte jag och gubbsen iväg mot Vänersborg och en badplats i Gaddesanda som gubbsen besökt när han var liten . Var ett mysigt litet ställe med mycket fint badväder . Efter det stannade vi till och käkade på en vägkrog innan vi for hem igen. 
 
 
 
 
 


 

På tisdagen tog vi en lugn dag och spenderade dagen inne med att spela lite Sims och bara va.                                 På Onsdagen kom Erica och Damir och hämtade upp oss och sen åkte vi ut till underbara älskade svalnäs. Gubbsen hade fixat jättegoda mackor och dom hade med sig vattenmelon. Under dagen badade vi i Vänern flera gånger och det var så skönt. På kvällen lurade jag iväg gubbsen till Bryggeriet, han var så ölsugen och jag råkade veta att dom har musikquiz på onsdagar hehe. Det var 2 lag som var med och 2 som gick till final. Vi fick skitdåligt resultat men som sagt vi gick ändå till final, i finalen kommer vi slåss om en resa. 
 
 
 

På torsdagen kände vi för lite äventyr och åkte iväg till Hjo för att överraska E och D, hm var snarare jag som blev överraskad och fan sitt x med dom . Inte för att man har nått emot han eller bryr sig, men finns ju andra kläder man vill visa upp sig i än en liten bikini och en fet kropp, men men thats life. Efter passade vi på att käka lite glass.
 

På fredagen käkade vi först lunch på mangos och sen åkte vi och S iväg mot Karlsborg och hittade ett ställe som heter djäknesundet, åh lätt det bästa stället jag varit på i Sverige . Vattnet var så jäkla klart att man såg fötterna hur klart som helst, nästan lite turkost som i utomlands, jag fick tvinga mig att inte dyka neråt med mina linser. Vilken lyx vi har egentligen som bor mitt emellan Sveriges 2 största sjöar.                          

 

På lördagen var det dags för att åka till Istrum och familjeträff för familjen Kråkbo 😘. Först en sväng till stallet för att hälsa på Frost och islänningen. Sen bad på flämslätt och sen grill och spel på kvällen.