Söndag

mm haft en skön helg med lugn och skön fredag med mys på kvällen. När jag skulle gå ut och gå passade jag på att kika lite i stan. Skara har nämnligen haft 1000årigt firande av Skara stift så det har tydligen varit flera tusen besökare här. Hmm lite väl kristet för mig men kikade lite på marknaden.
 
På lördagen tog vi det lugnt på dagen innan vi tog ett varv å kikade och tänkte passa på och säga hej till mammi som var rödakorsare.
Sen tog vi bussen in till Skövde och matfestivalen. Höll på att få spel på alla otrevliga kristna kärringar å gubbar som skulle med bussen. Fy fan säger jag vad folk kan bete sig illa!
I Skövde träffade vi på S och vi började äta langos. Ett måste när det gäller matfestival. Sen fick vi även sällskap av 2 andra under kvällen.
Vi käkade även nån minihamburgare, lax å färskpotäter och sen festivalbanan såklart, Fast tror inte maten är något för mig mer, även detta året slutade det med att jag mådde katastrof illa och fick jätteont i magen. Inget kul direkt. Lite tråkigt för även om det inte är lika kul som när man gick runt full är det ändå trevligt att äta mat och umgås.
 
Sen satt vi på Bishop tills vi tog bussen vid 1 hem. Blev bjudna på fest nästa fredag hos dom andra som var med, typiskt att vi ska åka bil dan efter för det hade varit riktigt kul att festa loss.
 
Vill även ge ett plus till Västtrafik för väldigt smidig service bland bussarna. Vi skulle bla ta 200 buss hem som går mot lidköping. Då fanns det 2 bussar där dom delade upp oss i. Hade det inte varit för typ 1 person hade vi inte behövt åka genom varnhem axvall heller. Så istället för att komma iväg vid kvart över åkte bussen typ 5 över istället.
 
Hm en suck. Min dator ska lämnas in imorn=( Var en lös list vid Onknappen som var lös. Så himla typiskt bara. Nu får jag antingen en ny igen eller att denna lämnas på lagning. Både och tar tid för Siba i Skövde har inte denna på lager.