Onsdag

Oj oj oj vad skönt med kväll och typ snart få sova. Har stressat som ett as idag. Är så mycket att hålla koll på och 5 avdelningar som ska ha mat samtidigt. Frukosten gick bra men lunchen. Fy satan, är så stressad ibland att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Man blir knäckt när alla dom där 5 avedelnigarna dessutom har 3-4 bord och ska ha lika många upplägg av allt! Och dessutom hålla koll på all mat som kokar och grejar samtidigt. Åh!
 
Fick även tid där imorn med, känner mig lite splittrad och stressad. Är ju påskbord. Men allt det kalla fick jag idag så det kommer jag kunna förbereda imorn under dagen. Och även koka äggen. Det varma är ju potatis och idag vågade jag ju använda kokeriet;) Så där kommer jag koka den imorn. Hm ska värma korv och köttbullar i ugnen imorn, även den känns läskig ensam. Men matvagnen kommer typ vid 10 så det är bara att köra igång det så tidigt som möjligt och sen bara förhoppningsvis ställa in dom i värmevagnen sen.
Ja ingen kan tro att jag har gått Hotell och restaurang hahah skitfeg och kan inte ett skit. Men jag lär mig hela tiden=)
 
Imorn koka gröt! Det hatar jag och där vågar jag inte använda kokeriet för hur tusan gör man havregrynsgröt så? säkert skitlätt men inget jag hinner att experimentera med. Stoe gryta och stenkoll på den istället.
Ska jobba där på fredag med.
Hm känner mig inte på humör för nått just nu, vill bara ha Påsk och äta god mat och godis. Och ha fint väder. Är så trött nu, vill inget annat än att ligga i sängen och sova. Annat är det när solen lyser då är man pigg och glad.