Onsdag

Fy vad trött jag är! Varit en riktig slitig dag. Då det var kycklingfrestelse idag började vi halv7 och det var bara att hugga in direkt. Alla bläck skulle fyllas med strimlad potatis och sen skulle det i röran i dom. Så alla i köket hade fult upp tills frukost.
Efter frukost kände jag redan hur segt resten av dagen skulle gå, kan inte fatta att tiden kan gå så långsamt när man försöker sysselsätta sig med jobb hela tiden. Jag har diskat diskat och diskat.
Imorn tror jag det kommer bli ännu segare med pasta och köttbullar. Men men bara le och slita=)
 
KlantBitte har iaf haft fullt upp idag Tappade en 6kilos potatis och för att hindra den ställde jag foten under, åhh vilka dum reflex jag har, gör så med ALLT jag tappar, till och med diskmaskin när den tippar hemma. Hade lite ont men inget hände.
 
Slår huvudet mot en hylla, tänker inget mer på det förrän jag kommer hem, hmm en bula och ett fint blodigt sår.
Skulle bära en massa disk och med vagnar å skit i vägen skulle jag smita emellan men missar å slår röva rätt i bänken AJ!. Tänkte där gick svanskotan åt hellvete men träffade som tur var mer sidan än mitt på. Vill ju inte direkt slå i där när jag redan har en gammal skada där.
 
Efter jobbet var jag duktig och sprang direkt efteråt, jätteskönt men imorn tänker jag nog promenera istället.
Ikväll har jag installerat TheSims4, men det går inte spela förrän 12 inatt så jag får prova det i morgon efter jobbet. Ska bli kul nu när jag har en ny bra dator. Måste säga att jag ÄLSKAR min nya dator, att den andra jag köpte var fel på var nog det bästa som kunde hända.
 
Nä nu säger jag bye bye.