Måndag

Japp då var det måndag igen och en ny vecka och en ny månad. Vi går i illfart mot julen, men först ska jag bli moster ihihi.
Håller på med julbloggen nu, dags att hålla lite koll på ev samarbeten i år. Egentligen orkar jag inte för det tar sån tid. Men det är så kul när man väl får ett ja. Har iaf börjat kolla upp rec ex av julböcker. Sen ska det fixas med designen åxå när jag kommit igång med datorn.
 
På tal om datorn, vi åkte in till Skövde och Siba idag. Min nya dator hade ju en lös list redan första gången vi öppnade den, så då fick höra att vi skulle åka in med
 
 
den. Kändes lite surt då den var slut i både butik och internet. Vi kom fram till där att dom skulle ta tillbaks den och antingen skulle vi få pengar tillbaks eller kolla på en ny dator.
 
Vi kikade lite som var liknande, och en 17 tums skärm hade vi ju bestämt oss för så fanns inte så mycket att välja på. Men han hittade en HP som även gubbsen gillade. Den kostade visserligen 500 kr mer men fick bli den ändå då vi redan hade dammat av nätet ordentligt innan och det kanske skulle dröja en månad innan Lenovon skulle komma in igen.
 
Nu i efterhand gillar jag faktiskt den här datorn mer. Supernöjd och helt underbar att sitta och skriva på. Har även beställt Sims4 hos hemmakväll för ett riktigt bra pris. Så det ska spelas på denna dator. Verkligen sätta mig in i spelet som förr.
 
I veckan hoppas jag på jobb. Fredag blir det en sista bilbingo, lördag äta i Tidaholm och Söndag kalas i ardala.