Tisdag

Snart dags att sova och jag sitter här helt mör i benen efter dagens träning där det varit mycket ben, plus att gårdagens träning börjar göra sig påmind på samma ställen.
Men nu blir det ingen mer syrka förrän vi kommer hem, skönt! Men i morgon tänkte jag springa en sväng efter jobbet. Innan vi går på helg och mys. Ska ju försöka klippa mig åxå och slänga i en färg i håret och ljusa upp det lite.
Åh nu är det bara 1 jobbdag kvar! Men kan säga att det värsta är gjort (hoppas jag), imorn är det ägg till frukost och maten är soppa! Åh jag älskar dom dagarna, inte en massa sallader och miljoner med upplägg. Utan soppa och macka. Inte en massa dieter heller då det är spenat och vilket dom flesta äter=)
Sen får jag städa lite extra i köket i morn åxå inför vikarien som kommer hoppa in för mig.
 
Åh jag är så himla shoppingsugen och det riktigt kliar i mina fingrar! Men ska shoppa seriöst när vi åker till Ullared, kläder jag behöver, vill hitta snygga fladderbyxor. Skulle vilja hitta en väst till träning där jag kan få med nycklar och sånt. Hmm en mascara. Och ja lite annat smått och gott.
Har nu äntligen fått bankkonto och personbevis på casinosidan bekräftat så nu hoppas jag att mina pengar kommer in lagom till helgen. Dom 3 tusen råkade bli 3500 kr istället ihihi.
 
Lite tråkigt bara att vädret inte verkar bli det bästa, tråkigt när det vankas student och kusten.