Onsdag

Hmm vad snabbt det går när man är ledig! ändå har man inte gjort något speciellt och vädret har varit skit. Och i nästa vecka sätter jobbet igång igen.
Men åhhh vad skönt det är att få sova ikapp lite och nu när det regnat 2 dagar i streck har jag verkligen passat på att lata mig och se på film.
Men idag har det fina vädret kommit tillbaks under dagen så jag har varit ute på en skön promenad och bara njutit av solen. Kan det inte hålla i sig nu så det kan bli lite sol och bad. Var inte många dopp man gjorde i Sverige förra året hmm kanske 5-6. Men det gjorde inte direkt något då vi var i Tunisien i badade en 5-6 gånger om dan;)
 
Känns lite tråkigt att vi i år bara har 1 vecka tillsammans där vi är lediga båda 2=( Och på den tiden hinner man ju knappt hitta på något kul, och planerar man något blir det säkert regn hela veckan.
 
Nä nu ska jag in på Fritidsresor igen och drömma mig bort. Vill hitta nått trevligt fint ställe i typ sept-okt kring medelhavet som har allinclusive och bra pris. Jag önskar inget hellre just nu än att åka utomlands i år igen. Den värmen jag fick förra året har jag levt på hela denna kalla vinter. Och behöver en vecka med massa sol och bad