Helg

Fy vad gött det är med helg! Meningen var ju att sova ut, men min kropp är inställd på att vakna vid 7 på helger, vilket den som vanligt gjorde, så det vara lika bra att stiga upp, morgonpissa och i med linserna så man slapp brottas med dom senare. Sen försöka somna om med att surfa lite i mobilen och sen starta en podcast med lågt ljud. Somnar direkt då för är bara att ligga och blunda och lyssna, hatar känslan av att ligga still och försöka sova och man bara vrider och vänder på sig hela tiden.
Men sen vid hm 9 så började det där jäkla sommarlägret repa inför sitt uppträdande på dan. Alltså fy satan vad dessa ungar sjunger falskt, inte för att jag är bättre, men jag har iaf aldrig gått på ett sommarläger där det ska gå ut på att man ska sjunga och uppträda. Så år ut och år in är det likadant varje sommar, dessutom plågar man oss med att repa på fredan åxå, näää jag är inte aallss sugen på att flytta till hus, nej då!
 
Idag tänkte jag snart ge mig ut på en promenad och försöka hinna med lite hemma träning innan det är dags å fixa sig och åka iväg, ska ställa upp som gubbsens flickvän och hänga med på lite grill ikväll. Känns som kvällen kan sluta precis hur som helst=/
 
Igår på jobbet var det en så himla skön dag med typ 15 barn till lunch! Så dagen gick skitsmidigt. Sen efter jobbet köpte jag lite fika och sen när gubbsen slutade drog vi iväg till Svalnäs. Tänkte ta oss ett skönt  litet dopp,skönt!? Det var så kallt, så fruktansvärt kallt att vi båda 2 bara stod och skrek i vattnet. Då hade vi ända badat där en vecka innan och det var mycket varmare då, igår kände vi inte ens några varma strömmar. Så det var bara att doppa sig och sen upp fort som fan.
Men efteråt var det rätt gött att ligga och sola lite innan vi åkte hem för kvällsmys.