Dagens Loska

Går till CityGross. Blir rent av förbannad på hur man kan behandla sina kunder och vilken dålig service man har.
Som jag skrev i förra veckan så skulle vi hämta ut matkassen vi haft hos dom nu i flera månader och varit jättenöjda.
Men bilen som min pojkvän väntar på som vanligt varje måndag efter 4 dyker aldrig upp. Ok man kan vara lite försenad, men att man senare dyker upp nästan 1 1/2 efter och man inte ens kan ge en liten förklaring om varför. Känns det inte alls ok. Vi skulle desutom iväg på annat den kvällen och hade inte alls tid att sitta och vänta på en försenad matlåda.
Allt hade väl varit glömt och förlåtit om man hade fått något i kompensation. Men 100 kr i rabatt tycker jag inte alls väger upp mot detta. Alla som hade väntat med pojkvännen hade varit mycket besvikna och irriterande, man har väl annat för sig än att hänga 1 1/2 utanför en matbutik en måndag. Men fick vi någon bättre kompensation? Nej!.
 
Igår skulle vi hämta ut den sista matkassen men även denna gång var det tro eller ej även denna gång försenat. Fast denna gång hörde dom av sig en kvart innan 4 eller nått och då valde killen att jobba över 1 timma och sen hämta kassen.
 
Så det känns inte alls ok att matbilen ska vara försenad 2 måndagar i rad! Och nu när vi vet vilken dålig service Citygross har och hur man behandlar sin kunder kommer vi inte alls längre handla hos dom. Det spelar ingen roll hur nöjda vi än varit och gillat maten så väger denna händelse över och vi är bara förbannade och besvikna istället.
 
Vi har längre inget gott om säga om detta företag och kommer inte rekommendera någon att ha matkasse hos dom.
Så tack och hej för oss CityGross!