Torsdag

Åh vad skönt! Nu är jobbveckan gjord och imorn är dagis stängt och därmed inget jobb. Fick även ett samtal förut om att jag inte behövde åka till Götene utan fick ett av dom bättre dagisarna i stan + 1 dag till där veckan efter.
Så nu känns det gött att mitt semestervik är över och nu kör vi vidare som innan och hoppas det ska dyka upp något längre igen. Eller iaf mycket sjuka så jag får jobba=)
 
Annars är jag lite sjuk igen, tror gubbsens bror smittade mig i helgen så jag går runt och hostar och snuvar. Men nu är det ju helg så jag har gott om tid på mig att bli frisk.
 
Men har gått lite idag och igår, hehe körde ett magprogram jag hittade i Ida Wargs blogg och satan vilken värk man har, men kul men nya övningar, inte visste jag att man kunde köra plankan och gå ner med en höft i taget, dom musklerna har nog aldrig min mage kommit åt förut.
 
Igår var vi i Ardala, först gick jag en promenad med sväris och sen fixade vi det vi åkte dit för att göra. Lite bilder till tävlingen vi hållit på med i sommar.
Jag skulle fota mig i en folkdräkt, vilken tur då att hon hade den fina sverigedräkten.
 
 
Sen var det uppdraget att kyssa någon i en luftballong, tillslut blev resultatet såhär.