Första inlägget

Nu sitter jag här i soffan med den nya datorn i knät. Gött att sitta med en helt ny dator som inte har någon jäkla sladd i sidan.
Har inte hunnit prova den så mycket än men det jag provat gillar jag verkligen. Den här datorn är snygg och fräsh. Så nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg och försöker komma ihåg alla sidor jag brukar vara inne på så att det bara är att skriva första bokstaven och hela adressen kommer upp. Sen lägger jag upp standard sidorna som facebook och mina bloggar (julbloggen är igång) på flikar.
 
Imorn är det onsdag och jobb igen, nästa lön kommer bli den bästa hitills och jag hoppas att inringen håller i sig i höst nu. Är gött att dom bokade mig idag på jobbet, hatar verkligen när dom ringer in på morgonen och man nyss hunnit somna in efter gubbsen åkt, då får jag fan tvinga mig att svara:)
 
I helgen blir det matfestivalen, var lite sugen på fest men hade varit kuligare om gubbsen hade vart på då vi båda kände folk som skulle dit. Men men lite mat är ju aldrig fel.
 
Här har ni min baby. LenovoZ710