Måndag

Sitter här med en "ny" dator, gubbsen fixade den totalt igår och ja då var även ljudet tillbaks så då antar jag att den håller i några månader till, eller om man kunde vinna en ny=)
 
Har idag jobbat och det har gått bra. Men blev lite hm fövånad över en lärares "hjälp" till en elev. Eleven hade för mycket ketchup på tallriken, vad gjorde läraren då? tog upp skrapan alla skrapar sina tallrikar med och skrapade ner ketchupen där. Blää äckligt! kul att sitta och äta den maten, den där skrapan kan ju ha varit var som helst.
 
Vore trevligt att jobba på torsdag för då är det påskbord.
Min helg har varit bra. I lördags firade vi Martin och Damir och min grymma syrra Frida hade gjort den här jättefina tårtan. Om hon är så duktig nu i början, vart kommer detta sluta om några år?
Kul att umgås hela familjen igen.
 
Efter kalaset åkte pappa å Martin med oss till mormor och hämtade mitt drömbord. Åh vad nöjd jag blev. Fy vad fint det blev! Det är som gjort att passa in i tv-rummet. Med det bruna som går i tv-möblerna och det gråa som går i våra tapeter. Det som fattas nu är en svartvit bild på Freddie Mercury på väggen som ska hänga bredvid gubbsens svartvita Mustangtavla.