Lördag

Fy vad skönt det var med sovmorgon! Vaknade som vanligt vid 7 första gången, är alltid så varmt i vårat sovrum även om persiennen är nerdragen. Men jag lyckades somna om och vi båda gick ur sängen vid 11.
 
Gjorde rätt i att åka in senare till Skövde igår. Var kul att klä sig i annat än kockkläder och jobbarskor och få på sig jeans och snyggjacka, ja känna sig lite som folk.
Vi åt på Thaihouse mmm den buffén är ju grymm!. Fast jag är imponerad av folk som kan äta tallrik efter tallrik med mat. Såfort det vankas buffé eller typ julbord blir jag mätt bara jag tittar på maten. Och den våldtagna tallrik man plockat åt sig blir ett hellvete att få i sig.
Men jag körde en tallrik med det mongoliska med kyckling, nudlar, lök, champinjoner och zuccini. Och massor av vitlök. Sen gick vi på thai med nudlar, kyckling å sånt. Sen det bästa hehe där kan jag äta lite mer, dom har så himla god pannacotta i små små burkar så det brukar jag knycka åt mig 3-4 stycken, Och självklart en liten kula glass och friterad banan.
 
Efter det åkte vi hem och sov.
Idag blir det lugnt lugnt då jag har lika ont i halsen idag och dessutom förkyld. Frågan är om det är hon jag hoppade in för eller alla dagisbassilusker?
 
Bild ifrån Cypern.