Fredag

Idag var det inga problem att kila iväg till jobbet med den härliga känslan av att det är fredag och jag själv skulle få en soft dag. Har ju överlevt 2 stressiga dagar på ett nytt ställe som var lite större. Och nu när jag kan stället bättre och lite att göra var det bara att njuta. Älskar yoghurt frukost och mackor, Sen hade jag ju lyxen att all maten kom ifrån stora köket så jag har bara gjort sallad.
 
Men självklart när det vankas helg vaknar jag upp med ont  halsen som bara blivit värre och värre under dagen. Skulle kört Laserdome idag men vågar inte det för såhär ont har jag inte haft på 10 år! Så jag tänkte åka in till stan senare och hänga med och käka på Thaihouse sen istället. Sörjer direkt inte över att missa bastun, jag och massa andra grabbar och hm 1 tjej till som man inte har någon aning om vem det är, njaaa har nog hellre kläderna på mig just nu. Men Laserdome hade varit sjukt kul men ja det kommer fler tillfällen.
 
Annars blir helgen lugn och nu när vädret blir bättre ja då blir jag ju sjuk istället. Kommer aldrig komma igång med någon träning!
 
Nu längtar jag tills nästa helg, påsk och godis. Och mammas goda påskmat!