Dröm

Efter att återigen drömt mardrömmar om att jag och gubbsen gjort slut( dom känns så sjukt verkliga) så känns det skönt att vi haft en härlig myskväll, känns toppen att det snarare känns bättre än någonsin emellan oss. Så glad att jag har honom, livet suger på många sett men jag har iaf en där ...

Resfeber

Jag har sån himla resfeber att jag bara måste få göra något inför resan redan NU(ska packa nästa helg) så jag har kollat på våra solprodukter, vi har beställt Hawiian ( ingen resa utan cocosdoft) men kan va bra att ta med nån extra aftersun vilket visade sig att vi har en del.

Morgonen är räddad

Min "morgon" promenad är räddad med 2 nya podcast avsnitt att lyssna på, sen jag upptäckte detta lyssnar jag typ aldrig på musik längre. Istället har man något nytt att lyssna på varje gång och därmed tröttnar man inte lika snabbt.

Skivstång

Idag tog jag fram den här jäkeln och körde lite övningar och sedan provade jag plankan och nu äntligen håller mitt lår för detta. Nu önskar jag bara att mitt ben kan bli bättre så jag kan springa lite med.

Ny Favorit

Min klänning som älskling beställde åt mig kom i veckan och idag har jag provat den och ja jag blev kär direkt. Så himla fin! Gubbsen gillade den med han älskar svarta klänningar som visar bröst hiih.

Fredag

Härligt med fredag men just nu är varje dag sig likt! Tråkigt! Inget att läsa i sommar och inget jobb. Har ju inte direkt varit lätt att söka alla sommarjobb när man måste vara ledig en vecka och dom bara söker en, kändes rätt kört. Så nu får man gå runt med ständig superångest för att man inte ...

Välkända ansikten

Jag blev så glad igår när jag såg det här ansiktet i den nya serien Devious Maids snyggingen Jake ifrån min favoritserie Melrose Place. Tycker det är rätt ofta dom gamla skådisarna ifrån Melrose dyker upp i dom nya serierna. Här har vi andra exempel. Ifrån Desperate Housewives Matt den snälla ...

Te

Idag har jag skippat kaffet, jag har verkligen försökt att dricka kaffe men igår var det så illa att jag bara ville spy( sen kanske det inte är bra att dra i sig 2 koppar som motsvarar 6 koppar på en timma men iaf) idag har jag istället en megakopp med te istället, passionste mm. Men jag dricker ...

Aj!

Har ännu värre ont i axeln och armen och jag kan knappt vända mig i sängen för att det hugger direkt! Hoppas det släpper snart. Idag blir det träning och idag får jag gå då jag det senaste haft ont i benet när jag springer, är nog lite överansträngd där.

Innehåll Glossybox

Jag blev väldigt glad för franstången och jag har redan provat den och den verkar mycket lovande, fick till ett riktigt superböj. Nagellacket är även det en favorit och redan provat.
Visa fler inlägg