Myggbett

Åh nej nu har mina hundra myggbett jag fick igår vaknat! Ni ser en liten del på armen där jag har typ tio på samma ställe. Nu ploppar bara mer och mer fram på kroppen.

Bästa fyndet

Bästa fyndet i Ullared var helt klart denna top med Def Leppard tryck. Åh vad jag velat ha en sån länge och ja nu är den min=) Def Leppard är mitt absoluta favorit rockband!

Glossybox Juli

Idag kom denna månadens Glossybox hem till mig och vid första anblicken verkade den lite tråkig men efter att ha läst på kortet så verkar den ändå inte så pjåkig utan riktigt riktigt bra. Det medföljer nämnligen en fullsize produkt värd 545 kr.Och jag har läst lite recensioner och den verkar ...

Lilla Söt

I förra veckan hade jag plockat prästkragar som jag och kissy skulle ha på midsommar. Så när jag skulle sy på några på hennes halsband så ställde jag glaset med dom på golvet. Gissa vem som genast kom fram? Jo Kissy såklart. Hon började nosa och tugga på dom. Jag hon drog av ett blad i taget på ...

Hemma

Haft en jättetrevlig helg i istrum men bäst är det nu när man kommer hem och får lägga sig i soffan med kudde och filt och bara mysa framför tvn. Jag är riktigt sliten efter denna vecka med tidiga mornar sena kvällar och fullt ös hela tiden. Kul men tar på krafterna. Idag tog jag och gubbsen en ...

Spännande Paket

När jag hämtade posten idag hittade jag en avi i mitt namn. Blev väldigt fundersam då jag visste att jag inget hade beställt. Sprang bort till munken och hittade detta i paketet. Ett par nya löparskor:-)

Typiskt

Att man ska sitta i bilen när det redan nu kl tio är den varmaste dan hitillst! Sitter på en bänk och avreagerar mig. Är lite sur på min pojkvän. Jag la fm-sändaren på min väska igår så att vi inte skulle glömma den, han såg det mycket tydligt. Idag är den borta. Letar igenom hela väskan och ...

Sängen

Nu har jag äntligen tid till att visa hur den nya sängen ser ut. Fick bli en vit Malm sängstomme från Ikea. Gubbsen ska sprutmåla våra gamla sängbord vita med=)

Glossybox

För att njuta extra mycket av min Glossybox har jag lagt allt jag fått hitills i en och samma låda i min sminkbyrå. Då har jag allt samlat på ett och samma ställe och kan kika och pilla och prova när jag känner för det=)

Katt som fäller

Har ett jättebra tips till er som har katter som fäller. Gå till en hästaffär och köp en ryktsten. Dom funkar jättebra på hästar som fäller och katter. Provade detta i Lördags på Kissy och hon låg på rygg och bara njöt när jag borstade henne.
Visa fler inlägg