Bilder

Vid 7 igår drog jag och älsklingen iväg till Herman där även Anna fanns=) Vi hade en rolig och trevlig kväll med lagom fylla=)

Rosa Naglar

Mina nya naglar,totalt kärat ner mig i denna underbara snygga färg. På fingret ser ni även min ring som kom i veckan, även den sjukt snygg. Ringen är ifrån Accessora Naglacket är från Depend nr 034

Skarven

Min favoritplats i sängen är helt klart skarven. Jag ligger där varje natt och det är så SKÖNT att sova där på rygg. Gissa om att jag blev förvånad när jag hittade Kissan i skarven.

Bitte Testar

Shampoo Kostar 119 kr Color Save Shampoo rengör håret på ett milt men effektivt sätt samtidigt som dess unika formula ser till att bibehålla den konstgjorda färgen i håret. Färgat hår behåller dess glans och lyster längre. Balsam Kostar 119kr Denna färgbevarande balsamprodukt, Color Save ...

Beachparty

Vi kände för att ha lite beachparty jag och Herman igår hemma hos mig och gubbsen. Det ända som fattades var solglasögon och paraplydrinkar. Det roliga med oss är att en sjuk tanke stannar inte i huvet utan dom måste göras hhaha.
Visa fler inlägg