Cypern Del1

Började resan mot Cypern 3 på natten och under bilfärden mot Landvetter mådde jag skitdåligt och var helt övertygad om att jag skulle ligga sjuk hela veckan. Hade blivit jätteförkyld och hade säkert feber.
Planet skulle gå vid 7 så vi tillbringade 1 timma på flygplatsen med lite incheckning och kollade lite i taxfreen. Hann inte bli nerös förrän jag såg planet och det var då jag började inse vad jag snart skulle göra eller som kära Ragge säger:
- Upp bland måsarna och härja.
Iaf satte oss i planet och självklart fick jag fönsterplatsen hahahah. Sen höll jag på och pissa på mig av skräck när planet började rulla iväg till starten.Bältet var på och satt och väntade på att vi skulle fara iväg oj oj vad hjärtat dunkade fort.
Då var det sedan dags och planet drog iväg i en satans fart och vi lyfte och lämnade trygga marken. Fredrik undrade om jag inte ville titta ut men totalvägrade och när jag sedan ångrade mig och tittade ut för en sekund kom chocken. Hallå jag flyger och jag kommer störta.
1 minut senare förvandlades skräcken till en skön känsla var ju inte så farligt och jag fick helt enkelt hoppas på att vi inte skulle störta.  Frågan var nu hur man skulle slå ihjäl 4 timmars dötid på planet. Fick lite mat,kollade ut ja tiden gick rätt snabbt och vi såg snart Cypern från himlen.
Nu var det dags att bli orolig igen för tänk om själva landningen är skitläskig? Men oj vad jag gillade landningen man åkte sakta men säkert längre och längre ner tills vi slog i backen med en liten duns.
Skönaste känslan var helt klart när vi steg ur planet och kände hur härligt varmt det var.